Forsendelse og retur

Forsendelsesomkostninger

Vi sender alle vores varer med coolrunner.dk, da dette er den billigste og mest pålidelige løsning. For at kunne sende dine varer, har vi brug for en: mailadresse og mobiltelefonnummer. Din pakke leveres til den nærmeste coolrunner pakkeshop. Det er IKKE muligt at levere hjem til dig eller på din arbejdsplads.

Priser

Leveringstid er 3-4 hverdage, medmindre andet er angivet.

  • Køber du for mere end 600 kr., betaler du ingen forsendelsesomkostninger i Danmark
  • Køber du for under dette beløb, koster forsendelse 29 kr.

Vi afsender i princippet to gange om ugen. Generelt betyder det, at du får dine varer leveret inden for 3-4 dage. Bestiller du f.eks. torsdag aften, kan der i enkelte tilfælde gå mere end 3 dage. Har du bestilt torsdag aften, og står du og skal bruge tøjet, er du velkommen til at sende os en mail, hvorefter vi vil forsøge at sørge for, at dit tøj kommer hurtigere af sted.

Returret

Du har altid 14 dages returret. For at undgå fejlkøb, bør du nøje gennemlæse beskrivelsen ved det enkelte stykke tøj. Læs målene, og mål helst efter på et stykke tøj, som sidder rigtig godt på dig. Læs også beskrivelsen om eventuelle mangler, så du ikke får dig en overraskelse. Skulle du stadigvæk ønske at levere det bestilte tilbage, returnerer du blot varen til os inden for 14 dage efter modtagelse, og vi vil herefter refundere dig dine penge. Du må ikke have brugt tøjet, og du afholder selv udgifterne i forbindelse med returnering af varen. Bemærk desuden, at vi ikke modtager pakker sendt pr. efterkrav.

Vi arbejder på at få en returordning på plads for det vintagetøj du har købt på siden, men som du enten ikke bruger så meget, ikke passer mere eller er blevet lidt træt af. Hvis alt går efter plan, så går denne returordning i luften til efterår 2018. Inden da, råder vi dig at give det vintagetøj du ikke bruger videre til en veninde eller familiemedlem. På denne måde går tøjet ikke til spild. Jo længere man bruger sit tøj, desto bedre er det for miljøet.